DEHA

In de revolutionaire jaren zestig, terwijl Italiaans design en mode een buitengewoon moment van expressie kenden, was er de ontmoeting tussen een jonge atleet Raimondo Tauro en een jonge ontwerper Renato Vendramel.

Uit deze bijeenkomst in 1967 ontstond de Meeting Group S.p.A., een dynamische realiteit in de regio Treviso, die al snel een leider werd in de premium markt van Italiaanse sportkleding.

Dankzij een belangrijke knowhow die in de loop der jaren is opgedaan en de kostbare bijdrage van topmannen in de textielindustrie, heeft het bedrijf altijd de hele toeleveringsketen beheerd: van de stilistische creativiteit tot de modellering, van de productie tot de commerciële distributie .

De sportkleding gemaakt in Italië, geboren als een uitdaging, wordt werkelijkheid. Een steeds actuelere en grote trenduitbreiding die vandaag DEHA heet.

DEHA, opgericht in 2005 als een viering van de danswereld en geëvolueerd naar een totaallook, heeft zich snel gevestigd dankzij zijn herkenbare stijl maar nooit geschreeuwd, gekenmerkt door kwaliteit en zachtheid, maar tegelijkertijd verheffende vrouwelijkheid.

DEHA wordt gedistribueerd in meer dan 1.500 multi-brand winkels wereldwijd en in de meest prestigieuze internationale warenhuizen met shop-in-shop. Kijk verder op www.deha.it

BEKIJK ONZE ANDERE MERKEN